Poradňa Krmivo pre psov


Autor: | Vložené: 09.10.2018 000 07:44 | Témy: Poradňa Krmivo pre psov

Shitzu,9mesiacov,svrbenie,chrastičky na tele

Potrebujem hypoalergenne granuly pre nášho psika,škrabe sa a robia sa mu chrasty.

  • MILAN ŠLESARIK

    MILAN ŠLESARIK

    16. októbra 2018

    Ahoj. Máme granulky Potato and Fish od FirstMate. Obsahujú len jednu bielkovinu, rybu a zemiak je uhlohydrát. Ja to robím tak, že dáme psíkovi LEN KRMIVO A VODU , a na 80% problémy prejdú. Je ale nutné dodržať to, že len potato and fish od FirstMate a vodu !!!! Som si istý, že kŕmiš vysokokvalitným krmivom, v ktorom je niečo ako kukurica, alebo pšenica alebo vedľajšie produkta .... . Tak isto je to aj s pochutinami. Aj piškótka má v sebe minimálne tri bielkoviny, kukuricu, pšenicu, vaječný bielkok. Takže opäť - LEN KRMIVO A VODU !!!!!!
    Hprúce fľky čo si vylizuje a vyškrabuje sú pravdepodobne z kukurice alebo pšenice. Ak niečomu nerozumieš, volaj ihneď 0905 619 755
    https://www.predajkrmiv.sk/alergie

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie
    • Katarína

      30. novembra 2018 - Katarína

      V prvom rade treba ísť k veterinárovi, ktorý na základe diagnostických postupov zistí, či sa vôbec jedná o alergiu z krmiva!!! Sú aj iné alergie, nie na krmivo a namusí sa o alergiu ani jednať. Ak ju už potvrdenú máte tak vyskúšajte kvalitné hypoalergénne krmivo, predpokladám, že Váš veterinár Vám niečo poradí. Takéto rady od predajcov krmív sú skôr marketingové...Jediné čo je pravda, že by nemal dostávať nič okrem hypoalergénneho krmiva, žiadne maškrty, ak chcete dať nejakú maškrtu, tak niektorí výrobcovia krmív majú v ponuke okrem granúl aj hypoalergénne konzervy.


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.