Poradňa Krmivo pre psov


Autor: | Vložené: 10.02.2016 000 07:51 | Témy: Poradňa Krmivo pre psov

Krmivo pre psíka, ktorý prekonal demodex

Dobrý deň, berieme si psíka z útulku, takého orieška "čo dokáže ulica". Je stredného vzrastu, má cca 9 mesiacov. Psík opakovane prekonal demodex. Momentálne už neberie žiadne lieky, srsť sa mu začala obnovovať. Chceli by sme však kúpiť nejaké krmivo, ktoré by mu posilnilo imunitu, zlepšilo srsť aj kožu a nebolo náročné na trávenie, pretože psík má občas problém aj s hnačkou. prosím o radu, nakoľko je to náš prvý psík. Ďakujem!

  • Milan

    Milan

    10. februára 2016

    Dobrý.
    Jednoznačne potrebuje Váš psík zdravé a chutné krmivo. V prvom rade potrebuje posilniť imunitu, aby sa vedel vysporiadať jeho organizmus s problémami okolo demodexu a s následkami.

    Ja by som Vám doporučil naše krmivá Firstmate. Dal by som mu asi Potato and Fish. Je to krmivo, ktoré mimoriadny obsah mäsovej múčky v krmive. Má až 87% bielkovín z mäsovej múčky. To je ojedinelý parameter medzi krmivami. Sú to dvojzložkové krmivá. Obsahujú živočíšnu bielkovinu (austrálske jahňa, rybu alebo kurča). Rastlinná zložka je zemiak. Máme neskutočne dobré skúsenosti s rybou a zemiak. Dostali sme 100-vky psíkov s problému nielen z kožou. Je tu ale jedna vec, nesmiete dávať psíkovi nič okrem krmiva a vody. Žiadna piškótka, žiadne ani "hypoalergénne pochúťky, proste nič". Je to veľmi dôležité, lebo nevieme z čoho a prečo vznikol ten demodex.

    Takže moja voľba na začiatok je:

    http://www.predajkrmiv.sk...

    Ku tomu krmivu by som dával aj tento lososový olej:

    http://www.predajkrmiv.sk...

    Vieme, čo dokáže čistý lososový olej s kožou, a nielen u psíkov.

    Na oživenie imunity by som ešte dával aj :

    http://www.predajkrmiv.sk...

    Nikdy nedávajte psíkovi krmivo s kukuricou , pšenicou .... . Nikdy.

    Ak má stále problémy s trávením, tak ako prvé by som mu dal Australian Lamb. Toto krmivo napravilo veľmi veľa psíkom tráviaci trakt. Rôzne hnačky, pach z papuľky, zápach stolice ... .

    Ale pozor. Len krmivo a vodu. Ak sa psík uzsraví, potom môžeme experimentovať. To ale nedoporučujeme. Ak by ste chceli pochutiny - zdravé, tak máme sušené rybie kože, alebo ja doporučujem 1,5kg krmivo Fish4Dogs. Granule sú veľké ako mentosky - cukríky a je ich tam cca 900 ks.

    http://www.predajkrmiv.sk...


    S pozdravom Š 0905 619 755

    http://firstmate.sk...



    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (2)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.